Lawrence Car Service montage partner van TopSpace

Sinds 1 oktober is Lawrence Car Service montage partner geworden, of u nu woonachtig bent in Sittard, Maastricht, Maasmechelen of Heerlen bij ons kunt u terecht voor huur en advies.

TopSpace

Topspace.nl is al sinds 1994 de absolute verhuurspecialist op het gebied van dakkoffers, dakdragers, fietsendragers en sneeuwkettingen! Wij bieden u het gemak om comfortabel en veilig op vakantie te gaan, voor zowel de wintersport als de zomervakantie. Alle producten die u huurt , worden door ons gratis en vakkundig gemonteerd en gedemonteerd. Als grootste verhuurder van Nederland bieden wij u het breedste assortiment tegen scherpe prijzen.
Dakkoffers

Dakkoffers zijn verkijgbaar als skibox en als bagagebox. Er is altijd een model dat uw ruimteprobleem oplost! Dakkoffers worden gemonteerd op dakdragers. Indien u die niet zelf heeft, kunt u die bij ons huren of kopen. Onze dakkoffers zijn uitsluitend van het hoogwaardige merk Thule.

Autovakantie

Als u met de auto op vakantie gaat, wilt u graag uw vakantiespullen mee kunnen nemen en veilig en verantwoord kunnen reizen. Vrij zicht in uw achteruitkijkspiegel en geen gevaar voor schuivende bagage zijn belangrijke veiligheidsaspecten. U kiest in eerste aanleg een bagagebox op basis van uw bagagebehoefte. Voor een hatchback(3- en 5 deurs) kiest u het liefst een bagagebox middel, bagagebox groot of hybride box. Heeft u geen mogelijkheden voor vervoer op het dak, dan kunt u de bagagebox voor op de trekhaak huren.

Skivakantie

Voor snowboards tot 165cm lengte volstaat de bagagebox groot (met seizoenskorting in de winter). Neemt u echter langere ski's/snowboards mee dan bent u aangewezen op een echte "skibox". Kies hierbij voor het model dat uw bagagebehoefte vervult. Voor hatchbacks adviseren we specifiek de hybride box vanwege de relatief korte lengte. Deze box is ook zeer geschikt voor hybride auto's vanwege het lage eigen gewicht.
Dakdragers

Er bestaan geen universele dakdragers. Ze verschillen per automerk en zelfs per model. Voor 99,9% van de auto's hebben wij dakdragers beschikbaar. Montage geschiedt op de originele bevestigingspunten door onze vakbekwame medewerkers. We hebben zelfs dakdragers voor bestelwagens en voor auto's met een zeer kort dak. Onze Thule dakdragers  hebben een uitstekende pasvorm en laten geen beschadingen achter.