Halve finalist autobedrijf van het jaar 2015-2016

Na een spannende race zijn tien onafhankelijke BOVAG-autobedrijven, waaronder Lawrence Car Service uit Beek, genomineerd voor de titel ‘Autobedrijf van het Jaar 2015-2016’. Deze verkiezing, op initiatief van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven, wordt dit jaar voor de negende keer gehouden. Op dinsdag 6 oktober wordt bekend gemaakt welk autobedrijf uit de top 10 zich een jaar lang ‘Autobedrijf van het Jaar 2015-2016’ mag noemen.

 

Consumenten konden in maart en april  hun stem uitbrengen op één van de 3.300 bij BOVAG aangesloten onafhankelijke autobedrijven. De tien autobedrijven met de meeste stemmen, waaronder Lawrence Car Service, kunnen dan ook met recht zeggen dat zij een flinke fanclub hebben.
 

 

Super trots
Ondernemers Lawrence en Natascha Hoven van autobedrijf Lawrence Car Service uit Beek zijn aangenaam verrast met hun plek in de top 10. ‘Toen wij hoorden dat ons bedrijf in de halve finale staat, ging het dak eraf. Wij zijn ontzettend blij met deze nominatie en alle aandacht die we hiermee krijgen. Een betere bevestiging van onze klanten, die zo massaal op ons bedrijf hebben gestemd, is niet mogelijk. En de waardering die ons team krijgt voor altijd hard werken, is iets waar wij echt trots op zijn!’

 

Route naar de finale

De genomineerde bedrijven krijgen bezoek van W&D Consultants, een onafhankelijke keuringsinstantie, die de top 10 aan de hand van een uitgebreide checklist in kaart brengt. Ook krijgen zij bezoek van één of meerdere mystery shoppers. Aan de hand van de resultaten, selecteert een vakjury vervolgens drie finalisten. In augustus wordt bekend welke drie autobedrijven er doorgaan naar de finale. De uiteindelijke ontknoping vindt plaats tijdens het BOVAG Jaarcongres op 6 oktober aanstaande.